Facebook

dissabte, 31 de març del 2012

Dia 20

El dia ha començat bé. Sortint d'Astorga, a les 8, he fet un xocolate amb xurros per esmorzar. Calia agafar forces per una etapa no especialment destacadable per la duresa ni res especial, però ha sigut una pujada continuada de 28km amb un desnivell total de 600m. Suau però sempre amunt. L'última costa l'he pogut fer amb l'ajuda d'unes birres i he fet cap a un poblet de nou habitants. A més l'alberg és molt agradable, per fi! Una mica hippie, però ha estat bé dinar una mica de menjar que produeixen ells, com mel, enciam, tomàquets, iogurt, ous, etc. A més hem trobat un personatge una mica estrafalari que ha fet el camino 28 anys seguits i ens ha fet un petit tour pel poble (casi-) abandonat. Això si, no calla l'home. Aquesta nit un napolitano ens farà pasta per sopar i el q queda de tarde per relax. I si hi ha sort tranquil.litat
;-)

--------

The day started good. Getting out of Astorga, at 8ish, I had hot chocolate with "churros" for breakfast. I needed fuel for the stage. Not that it's been specially tough, but it was 28km up constant uphill, not much but enough. Last I made it with the help of some beers. I finally got to a little town of 9 persons. Almost in ruins but the hostel is very friendly. Bit hippie but all right. At least it was cool to have some home grown lettice, tomatoes, honny, eggs,... On the top of that I met a guy who's done the way 28 years on the row, a bit nuts. But he was nice to give us a little tour around the "village". Tonight a napolitano will prepare pasta and I hope to rest and relax the rest of the day ;-)

1 comentari:

  1. Keep the pace Joan!!1
    As I read you're still going strong!
    You are a true LEGENDA!
    Miha

    ResponElimina