Facebook

diumenge, 11 de març del 2012

Dia 1

Primera etapa superada! Havia de ser una etapa facileta, 22km per boscos i sense asfalt i així ha sigut. Després de 2 km he parat a esmorçar a Burguete, una pared deia:
"Al llegar al extremo de la cuesta, divisamos los tejados rojos y las casas blancas de Burguete, desparramadas por el llano" va escriure Hemingway. Història en estat pur!
Però les pujades no estan indicades a la guia no. 10 kg es converteixen en 50 quan es costa amunt. Però bé, xino xano he arribat a Zubiri, final de la primera etapa i primera sorpresa. Només hi ha un alberg i està ple! No som gaire gent fent el camí en aquesta època, 38 vam dormir ahir a roncesvalles, però resulta que l'alberg municipal està tancat. "Sempre hi ha l'opció d'una pensió" he pensat, però cony, primera etapa i ja et vols donar el luxe d'una habitació? Va home, no l'he suat prou! Així que després d'un bocata de xistorreta i cap a Lirrasoaña, el pròxim poble que està a 6 km, "què son 6?" se m'ha passat pel cap que no pensat. Deixam dir que ha sigut un desfortuni de principiant. El tourmalet no té comparació amb aquest rampa maleïda de 6km! Però bé, ja forma part del passat, en total 27,2 km avui. No està malament per començar, però un pel massa potser :)

5 comentaris:

  1. prenteu en calma ...k son los primes dies....

    ResponElimina
  2. Fuerza, Juan! Te apoyo desde Brasil, tomando una caipirinha! :) Cuidate!

    ResponElimina
  3. Los primes dies son mes dificilis.Llavors es mes facil. Bona sort ;)

    ResponElimina
  4. meeeeeeerci! ya empiezo la etapa 3 y todavía no tengo ampollas! yahooooo

    ResponElimina